NO MORE FRIDAYSI UUS ILMUV SINGEL AJAB PÖÖRDESSE!

Järgmisel reedel, 13. novembril annab alternatiivrokibänd No More Fridays välja tuttuue singli “No Midnight Blues”. Värske lugu on pea kogu ansambli lemmik suureks sihiks olevalt albumilt.

Mõte “ei ühtegi reedet enam” on tuttav igale muusikule laupäevade hommikutest, kuid see ei takista No More Fridaysi liikmeid edasi rühkimast! Kooslus on Eesti rokitaevas tiirutanud alates 2011. aastast ning nende stiili on kirjeldatud kui “midagi raskemat, rokilikku ja seksapiilset”. Kõik need märksõnad ilmestavad taas nende muusikat ja ka uut lugu “No Midnight Blues”. Uus singel tuleb esmaesitamisele 12. novembril klubis Uus Laine ning jõuab kõikide kuulajateni juba 13. novembril koos vinge muusikavideoga.

Novembri keskel ilmuva singli taustalugu sai alguse bändiga hiljuti liitunud kitarristi Grigori Rõžuki loomingust: “Jämmisin kodus kitarri ja need rifid tulid iseenesest üksteise otsa. Järgmises proovis mängisin need teistele ette ning kõik leidsid kohe, kuidas neid enda poolt täiendada.” Nii hakkas see lugu kohe prooviruumis elama, kui värsked kitarririffid sai kaaslastele ette mängitud, ja kõik “tuli nagu iseenesest”.

Millest täpsemalt aga “No Midnight Blues” räägib, on erinev kõigile. “Ma võib-olla aasta pärast saan ise aru, millest lugu on kirjutatud,” kirjeldas seda bändi solist ja liider Kristi Tähiste, “aga kuulaja mõtted ja tunded ongi selle loo sisu, pole õigeid ega valesid vastuseid.” Nõnda jutustab singel omal moel algustest ja lõppudest ning kõikidest asjadest, mis nende vahele jäävad, lisaks kuhjaga veel kõnekamaid ja meisterlikke kitarrisoolosid.

Alternatiivroki ansambel No More Fridays on tegutsenud alates 2011. aasta septembrist, kui selle kutsus kokku Kristi Täheste. Koos on võidetud mitmeid võistlusi ja jõutud isegi Noortebänd 2013 finaali, edukuse saladused on üksteise usaldamine ja koostöö. Praegu tegutseb bänd koosseisus Kristi Täheste (vokaal), Henrik Heinmets (trummid), Grigori Rõžuk (kitarr) ja Margus Pärnamägi (basskitarr).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.