LOE, MILLISED LAULUD JÕUDSID TERMINAATORI UUELE HELIKANDJALE “MAAILM VS. LILIAN”!

Ansamblil Terminaator on ilmunud uus album “Maailm vs. Lilian”. Laseringi e-pood teatab, et plaati saab endale soetada tänasest, Apollo poeketis on CD eeldatavalt saadaval 6. ja LP 13. novembrist.

CD-lt ja vinüülplaadilt “Maailm vs. Lilian” leiab kümme laulu, nende seas juba tuttavad palad “Tunneli lõpus”, “Tavaline tüdruk”, “Loomade farm”, “Las tuiskab”, “13 sammu”. Helikandjale paneb punkti hittloo “Ainult sina võid mu maailma muuta” live-versioon.  

Lugude nimekiri:

1. Tunneli lõpus 3:21
2. Tavaline tüdruk 4:27
3. Loomade farm 3:19
4. Las tuiskab 3:15
5. Maailm vs. Lilian 4:23
6. Liiter Jacki 2:47
7. Aegade lõpuni 3:41
8. 13 sammu 3:47
9. Põhjani 4:20
10. Ainult sina võid mu maailma muuta (Live) 4:55

“Ma arvan, et plaat kui selline on midagi palju enamat kui lihtsalt ühed ja nullid, mis on digiasjaks kokku keevitatud. Plaat on kunstiteos, minu jaoks vähemalt,” rääkis Termika ninamees Jaagup Kreem füüsilise helikandja tähtsusest 2019. aasta alguses Vikerraadiole. “Mõned sõbrad on öelnud, et miks sa nii palju raha raiskad selle peale, tellid kümne vahelehega plaadiraamatu sinna vahele ja kunstnik loob sinna visuaali, võib ju lihtsalt ära trükkida ja panna mingi märgi ja kirja peale, et see on Termika uus plaat. Aga tegelikult on plaat kunstiteos ja mulle meeldib küll neid vaadata ja lugeda, kes seal osalesid, laulusõnu ja nii edasi… see on hoopis midagi muud.”

Albumi “Maailm vs. Lilian” esitluskontsert leiab aset reedel, 13. novembril Tallinna südalinnas asuvas ööklubis Venus. Üritusel keerutab plaate DJ Sven Arusoo, kontsert algab kell 23.30. Pääsmeid saab soetada siitkaudu.

Viimati avaldas Terminaator plaadi 2014. aasta juulis, pealkirjaga “Vaikuse meri”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.