GENKA & DEW8 ÜHISE ALBUMI ILMUMINE LÜKKUS JÄRGMISESSE AASTASSE

Genka

Septembris pidi ilmavalgust nägema räpparite Genka ja DEW8 (hääldus: Djuui) ühine album “OLEG”. DEW8 kirjutas täna hommikul Instagramis, et plaadi väljaandmine lükkus edasi järgmisesse aastasse ja ilmub 12. jaanuaril 2021.

DEW8 kommentaar: “2020 aasta on olnud kohutavalt si**. Seepärast otsustasime, et paremas lootuses uue aasta hakul on mõtted selged. Isegi kui USA valimised võidab rahva vaenlane, kelle rahvas ise valib ja isegi kui EKRE ei mõista armastust, tuleb sülitada halvale näkku ja veriste hammastega irvitada debiilsuse poole.

Meid on vähe, hoiame kokku!
❤”

Ka Genka kinnitas Instagramis, et plaadi avaldamine lükkub edasi, kuna “2020 ei meeldi meile”. “See on väga hullult ja teistmoodi astuv materjal. 20 pole seda väärt. Ajapikku anname teada, kes albumil kaasa teevad jne. Detsembris saab ühe videosingli ja veel megainfi.” 

Vaata meeste augustis ilmunud muusikavideot “Ma ei oska kaine peaga peol midagi teha”. Lugu jõuab albumile “OLEG”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.