KAKS EESTIS ENIM KÕMU TEKITAVAT METALPUNTI ÜHEL LAVAL!

Tallinna rokiklubis Barbar toimub 14. novembril kontsert, kus astuvad üles kaks Eestis hetkel kõige rohkem kõmu tekitavat artisti – Horror Dance Squad ja Strych:9!

Pole palju bände, kes müüvad oma esimese kontserdi välja. Küll aga sai sellega hakkama Strych:9, kes kutsus täismaja kokku oma kodulinnas Tartus, Genialistide klubis ja proovib seda sama teha ka 14. novembril Barbaris. Bänd segab enda muusikas nii nu-, death-, kui ka industrial metalit, mis tähendab, et on oodata metalifännile sobivat kõvemat sorti andmist!

Horror Dance Squad on aga tõestanud end juba järjepidevalt, kui Eesti üks modernse metali tugevamaid edasiviijaid. Bänd andis septembri lõpus välja oma kauamängiva “No Flag Will Fly Forever” ning esitles seda eelmisel nädalavahetusel samuti väljamüüdud kontserdiga Tallinnas, Von Krahlis, kus moshpitis toimusid backflipid, circle-pitid, sing-alongid ja wall of death. Bänd on varasemalt esinenud koos selliste suurnimedega nagu August Burns Red, Comeback Kid, Deez Nuts, Dead by April, Adept jpt ning üles astunud ka maailma ühel mainekaimal metalfestivalil Wacken Open Air.

Bändid ühendavad jõud ning astuvad koos lavale 14. novembril rokiklubis Barbar. Ära maga maha võimalust kuulata Eesti metalparemikku samal õhtul!

Piletid müügil kohapeal, kuni 22.00 (ja klubikaardiga) 8 EUR, edasi 10 EUR.

Vaata muusikavideosid:Fotod:

Horror Dance Squad live foto (autor: Dimatveev)


Horror Dance Squad stuudio foto (autor: Siiri Kumari)


Strych:9 live foto (autor: Margus Aid)


Strych:9 stuudio foto (autor: Rasmus Põld)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.