HELENIL ILMUS TÄNA UUS LUGU “KEERUTA MIND VEEL”, MIDA SAADAB EESTI KÕIGE SUUREM TANTSUVIDEO LÄBI AEGADE

Heleni uus sügisene lugu on järjekorras kolmas ja valminud koostöös samade autoritega, kes eelmiste puhulgi abiks olnud – Rob Montes ja Jason Hunter on hoolitsenud muusika produktsiooni eest, Renae Rain viisi ja sõnad on Heleni enda sulest.

Helen kommenteerib laulu loomise tagamaid ise nii: “”Keeruta mind veel” räägib tunnete meres olevatest erinevatest koloriitidest. Meie igapäevas on rohkem sissepoole elamist, kuid me kõik otsime vabastavat jõudu, et astuda välja süsteemist, lõhkuda rutiini, olla iseseisev ja eriline. See värvikam ja positiivsem maailm meie ümber hakkab avarduma siis, kui me oleme julged ja võtame maskid eest.”

Kui Heleni esimeses muusikavideos jäi kogu tantsuline pool Heleni enda kanda, siis nüüd on vastupidiselt sellele, astunud kaamera ette 70 tantsijat ja sündinud on Eesti suurim tantsuvideo. Video kontseptsiooni lõi koreograaf Alissa Montes, kes idee ka lavastas: “Mulle meeldis tohutult kogu valmimise protsess – mega palju proove ja suhtlust tantsijate, stilisti, treenerite, video meeskonnaga. Ma olen nii õnnelik, et see kõik lõpuks õnnestus ja et me midagi nii suurt ära tegime! Tantsijate panus oli siin meeletu ja kõik oli seda väärt. Koreograafina on mul väga hea meel, et tantsijatele on ainulaadne võimalus ennast proovile panna, sest nii suure massiga tantsuvideot pole enne Eestis tehtud.”

Videole andis visuaalse keele režissöör Marek Miil ja valguse- ning laserimaailma lõi Vahur Daum. Ligi 16 tundi väldanud võtted toimusid värskelt avatud Saku Suurhalli virtuaalses telestuudios.

Helenil on eelnevalt ilmunud lood “Imeline” ja “Peegelpildis”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.