ARIADNE AVALDAS UUE VIDEOSINGLI “RUNNING WITHOUT YOU”

Kuvatõmmis videost

Eesti üks hetke edukaim popartist Ariadne avaldas uue singli “Running Without You”.

“Meil kõigil on olnud elus keegi või miski, mis hoiab sind rohkem tagasi kui laseb sul edasi joosta ja särada. Lugu räägib sellest, kuidas tuleb lahti lasta, kuulata enda sisetunnet ning teha seda mis sind õnnelikuks teeb,” selgitab Ariadne uue loo tagamaad.

Uus lugu ilmus samaaegselt Aleksandr Tokarevi ja A-Cube tiimi filmitud muusikavideoga.

Ariadne jaanuaris avaldatud singel “Queen Of My Own” on tänavu Eesti raadiotes enim mängitud 2020. aastal avaldatud kodumaise naisartisti lugu. ”Queen Of My Own” debüteeris Eesti muusika ametlikus singlimüügitabelis 5. kohal, mis on samuti kõrgeim naissooloartisti positsioon antud edetabelis sel aastal.

Ariadnele on käesolev aasta oluline veel põhjusel, et esmakordselt pani ta kokku oma bändi, millega astus üles augustikuus toimunud Tallinn Music Week festivalil.

Ariadne uuest singlist: “Lugu sündis selle aasta juunis Helsingis. Sõitsin sinna, et laulda sisse lugu, mis tegelikult pidi olema minu järgmine singel. Otsustasime veeta ühe lisapäeva stuudios uut muusikat kirjutades. Stuudiosse minnes oli minu eesmärk luua midagi, mis oleks bouncy, kaasahaarav ning mõnus kuulata. See mis sellest päevast, seal positiivsusest pakatavas stuudioruumis sündis, on kindlasti minu üks erilisemaid laule.

Pole arvatavasti mingi saladus, et olen enda tervisega maadelnud terve elu ning see on takistanud mul tihtipeale tegeleda asjadega, mis mulle väga korda lähevad. Haarasime sellest inspiratsioonist kinni ning tänu Anile, Marttile ning Aleksanterile sündis “Running Without You”. Meil kõigil on olnud elus keegi või miski, mis hoiab sind rohkem tagasi kui laseb sul edasi joosta ja särada. Lugu räägib sellest, kuidas tuleb lahti lasta, kuulata enda sisetunnet ning teha seda mis sind õnnelikuks teeb.”

Laulule filmitud muusikavideo kohta räägib Ariadne järgmist: ”Peale loo valmimist olin nii elevil ning hoogsa muusikavideo visioon hakkas mul koheselt silme ees käima. Mulle on alati meeldinud glam meik ning sportlikumad riided. See tundus ideaalne lugu, mille visuaalis neid elemente omavahel siduda. Mulle oli veel oluline, et saaksin läbi muusikavideo esile tuua ka teisi säravaid inimesi. Olid mõned konkreetsed detailid – nagu näiteks jooksustaadion – mis juba minu esialgsest moodboardist lõpuks muusikavideosse jõudsid. Olen ka väga tänulik A-Cube tiimile, kes aitas mul minu visiooni edasi arendada ja lõpuks ka ellu viia.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.