24. OKTOOBRIL ANNAVAD KINOMAJAS KONTSERDI TANJA BÄND & COLORS OF TODAY

Laupäeval, 24. oktoobril annavad Kinomajas kontserdi Tanja bänd & Colors Of Today.

Kuna kontserttegevus on tänu olukorrale maailmas olnud väikse pausi peal, siis Colorsi poistel on olnud aega uut muusikat kirjutada.

Colors Of Today kasvas välja Mikk Saare sooloprojektist, kus lisaks Mikule osalesid ka Karl Kanter ja Viljar Norman. Raun Juurikas ja Karl-Juhan Laanesaar jõudsid bändi pärast pikemaid otsinguid. Kokku sai lepitud, et lugusid tehakse just sellisena, nagu nad ise ennast kätte annavad ja mingeid raame endale ei seata. Muusikal lastakse enda juurde tulla ja kätt ette ei panda. Enamasti tuleb alternatiivi- ja bluusi sugemetega rokki. Lisaks kutsub bänd endaga koos lavale ka Marvi Vallaste, kes teeb kaasa värskeimas laulus – “Salaja”.

Kontserdi teises pooles astub üles Tanja koos oma bändiga. Esitusele tulevad laulud: “Amazing”, “Külmunud maa”, “Kõik”, “Elan päev korraga” jne. Esmakordselt tuleb esitusele ka kõige värskem pala “Hurricane”. Laval musitseerivad Tanja (vokaal), Siim Usin (bass), Timo Vendt (saksofon/viiul), Peter Põder (kitarr) ja Borka (trummid). Tanja lisab: “Ma olen väga põnevil ja ei suuda ära oodata, et saaks teile laulda oma muusikat! Tulge kuulama!”

Kinomaja avab uksed 19.00

Colors Of Today alustab kell 21.00

Piletid müügil kohapeal


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.