TRUMMAR AIGAR VALSI ALBUMI VEEBIESITLUS “IMPERAATOR” ON NÜÜD NÄHTAV VOOGEDASTUSES

Kuvatõmmis: albumi “Imperaator” esitlus Kullaaugu talus

Aigar Valsi sünnipäev ja albumi “Imperaator” pidulik plaadiesitluskontsert levisid otseülekandena tema maakodust Kullaaugu talust laia ilma 19. septembril. Nüüdsest on võimalik seda kõigil huvilistel vaadata aadressil https://aigar.guru

Glamuursel kontserdil kõlas ühtekokku 20 lugu, kogupikkusega 1 tund ja 4 minutit.

Esinesid: Aigar Vals trummide ja häälega ning Argo Vals kitarril
Otsemontaaž: Roland Seer (Tartu Multifilm)
Operaator: Maris Tomba (Stoppkaader OÜ)
Heli: Martin Hein (Mixtown OÜ)
Heli järeltöötlus: Martin Kikas (Ö Stuudio)
Valguskunstnik: Sten Valgus (RGB)


Ootamatult selgus, et peagi toimub esitluskontsert ka füüsilises dimensioonis – nimelt 10. oktoobril kultuuripalees Sveta Baar Tallinnas. Aigaril ja kõigil kuulajatel aitab end eluga kurssi viia toksiline punk-jazz ansambel kõnts. Üleva meeleolu loob Paul Lepasson alias Söör Paul, kes on tuntud bändist Mimicry ja korraldab üritustesarja Sünk ning Apareiv. Täpsemat infot leiab Facebookist.

Samuti on võimalik tartlastel imperaatoriga kohtuda 8. oktoobril Kivi Baaris, kus kuulatakse album ühiselt läbi ja millele järgneb väärikas tähistamine. Loe siit!

“Imperaator” ilmus Aigar Vals / Vastupandamatu alt digitaalsetel platvormidel ja CD-formaadis.

Kuula albumit Spotifys:


Muusikavideod “Age of Kinks” ja “Treehouse Cult”:Aigar Vals on mänginud trummarina eksperimentaalses popansamblis Badass Yuki, valmistades bändiga kaks albumit aastatel 2011 ja 2014, mis on ka ühtlasi olnud nomineeritud Eesti Muusikaauhindadel Aasta alternatiivalbumi tiitlile, ja post-punk grupis Junk Riot, tuuritades nendega läbi Venemaa Vladivostokini. 2018 sügisel ilmus Aigari debüütalbum “End Game”, mängis trumme Eoins’i albumil “Rites” ning tänavu kevadel lõi ta kaasa Argo Valsi albumil “In Loving Memory of” pala “Sisetunne” kaasautori ja stuudiotrummarina.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.