APOLLO TOP 15 | DAGÖ LANGEB, JAAK JOALA IKKA #1!

Jaak Joala (foto: Peeter Sirge)

Nagu me pool kuud tagasi kirjutasime, juhtisid suvekuudel Apollo poeketi müüdumate albumite edetabelit vaid 3 erinevat teost – ansambli Palderjan lauludega duubelplaat Eesti Kullafondi sarjast, Jaak Joala kaksikplaat “Naerata” ja Dagö helikandja “Küte”. Neist esimene on paremate seast juba ammu vehkat teinud, kuid Joala ja Dagö võitlus kuldmedali pärast kestab siiani. Või on see nüüd läbi saanud? Sest kuigi Jaak Joala on taas liidrikohal, siis Dagö langes värskes tabelis viiendaks.

Eelmise sajandi ühe väljapaistvama Eesti laulja Jaak Joala (1950-2014) juunis avaldatud kaksikplaadile “Naerata” mahutati lausa 45 laulu, millest osa on tuntud, kuid esineb ka lugusid, mis aastate tolmuga kaetud ja vajavad taas meelde tuletamist. Olete vast kuulnud, et just täna, 2. oktoobril pidi algama samanimeline kontserttuur, mis pühendatud Jaagu 70. sünniaastapäevale. Kahjuks on tänane kontsert Jõhvis edasi lükatud (uus kuupäev täpsustamisel) ja homne Tartu kontsert välja müüdud, aga sel pühapäeval toimuvale Pärnu kontserdile ja 10. oktoobri Tallinna kontserdile on veel pileteid saada. Jaak Joala unustamatuid hitte esitavad Tanja Mihhailova-Saar, Uku Suviste, Karl-Erik Taukar, Tanel Padar ning Jaagu lapselaps Carmen Joala. Pääsmeid saab osta Piletilevist.

Apollo tabeli teise ja kolmanda koha vääriliselt osteti laste jaoks tehtud heliteoseid. Hõbemedalilt leiame Eesti Kullafondi sarjas ilmunud muinasjuttude kolmikplaadi, kus peal näiteks “Punamütsike”, “Saabastega kass”, “Kolm põrsakest” jt. Pronksmedalil asub aga Eesti lastelaulude topeltplaat, mida kuulates saab kaasa lõõritada lugusid “Mu koduke on tilluke”, “Kiisu läks kõndima”, “Kui sul tuju hea” jt.   

Albumitabeli esiviisikusse mahtusid veel ka folgibändi Trad.Attack! kolmas täispikk plaat “Make Your Move” ning Dagö kauaoodatud CD “Küte”. Mis puutub kollektiivi Trad.Attack!, siis tuletame meelde, et MuusikaPlaneedis on praegu käimas ansambli parima loo valimine (loe siit), nii et kui Sa pole veel oma häält/hääli andnud, siis veel on aega viga parandada 🙂


Apollo TOP 15 (2. oktoober):

1 Jaak Joala – Naerata [2CD]
2 Laste muinasjutud (loevad Salme Reek, Ines Aru, Velda Otsus jt) – Eesti Kullafond [3CD]
3 Eesti lastelaulud – Eesti Kullafond [2CD]
4 Trad.Attack! – Make Your Move
5 Dagö – Küte
6 Erinevad esitajad – METSA KENE – Estonia Meets Amazonia
7 Metallica – S&M2  [DVD]
8 Naised Köögis – Uhke ja vaba
9 Jaak Joala – Suveöö
10 Marek Sadam – Tulbid ja bonsai [3CD]
11 Jaak Joala – Oma rada / Колея
12 Deep Purple – Whoosh!
13 ZZ Top – Original Album Series [5CD]
14 Õhtujutud (loevad Salme Reek, Ita Ever, Jüri Krjukov) – Eesti Kullafond [3CD]
15 Naksitrallid (loevad Aarne Üksküla, Kalju Orro, Lembit Ulfsak, Silvia Laidla) – Eesti Kullafond [3CD]

Edetabel on koostatud Apollo kaupluste ja e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 25. september – 1. oktoober.


Muide, neljapäeval tuli uudis selle kohta, et Apollo avas Mustamäe keskuses, olemasoleva Apollo raamatupoe kõrval oma esimese odavmüügipoe.

Apollo uues väljamüügipoes on üle kahe tuhande soodushinnaga raamatu, palju erinevaid lauamänge, sadu mänguasju, DVD-sid ja CD-sid. Lisaks laiale tootevalikule on kaupluses pööratud tähelepanu moodsale ja mugavale ostukeskkonnale. “Apollo kauplused on tuntud moodsa disaini poolest ning outlet-kaupluse puhul ei ole me latti alla lasknud. Outlet-kauplust on raamatusõbrad meilt juba ammu oodanud ning usun, et see võetakse väga hästi vastu,” kommenteeris Apollo tegevjuht Eha Pank. “Eestis ilmub aastas pea 4000 uut raamatut ja tihti jäävad mõned head raamatud teiste varju, mistõttu nad kaovad ka kaupluse tavasortimendist. Loodame, et outlet-kauplusest leiavad need raamatud nüüd tee raamatusõprade kodudesse,” lisas Pank.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.