MERILIN MÄLK ANDIS VÄLJA UUE LOO KOOS SENSUAALSE MUUSIKAVIDEOGA

Kuvatõmmis videost “Tõuseb tuul”

“Eesti Laul 2020” konkursi poolfinalist ja saatest “Eesti otsib superstaari” tuntuks saanud lauljatar Merilin Mälk avaldas koostöös plaadifirmaga Universal Music oma teise singli “Tõuseb tuul”.

Loo autoriteks on hittsingli “Miljon sammu” tiim ning seekord kirjutas Merilin sõnad ise, lüürikat aitas lihvida Maian Kärmas.

Sensuaalse ja värvika video autoriteks on filmimeestest kaksikvennad Raul ja Romet Esko (Eskobros), kes on ilma tegemas nii Eestis kui ka ookeani taga.

Merilin sai enda sõnutsi alles peale video valmimist täpselt aru, milles loo sõnum seisneb. “Lugu räägib füüsilisest tõmbest partneri vastu – keemia võib tunduda küll nii ehe aga tegelikkuses ei julge noored üksteisega isegi silmast silma rääkida. Täpsemalt on see mineviku-minust kirjutatud. Loo energia peegeldub vaatajani ka läbi muusikavideo – kõik on ümber nii roosa ja lilleline, olles nii kõrvuni armunud. Partnerit videos aga pole. Loodan, et kõik leiavad sellest loost midagi äratuntavat,” selgitab Merilin Mälk.

Video filmiti kahe võttepäeva jooksul Põhja-Eestis, kaunis Eisma külas. “Üks õhtu filmisime paduvihmaga välibasseinis ja järgmine päev sain juba tantsida soojas roosas toas. Idee oli tervele tiimile väga selge ja ma olen uhke, et terves selles projektis on väga suur osa minu enda loomingust. Kirjutasin sõnad ise ja ka basseinikaadrid olid minu mõte,” tutvustab 19-aastane lauljatar oma värsket videot.

“Lugu oli nii super juba esimesest kuulamisest alates ja teadsime hetkega, et siit tuleb midagi väga ägedat. Visuaal tuli meie silme ette iseenesest ja üheskoos Merilini ja tema tiimiga jõudsime väga kiiresti ühisele lainele,” tõdevad režisööridest kaksikvennad. “Võtetel saime korralikult vihma ja imemaitsvaid sõõrikuid. Usume, et Merilinil on kõik alles ees ja oleme tänulikud, et meile selline tähtis ülesanne usaldati.”


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.