ETV2 ALUSTAB JÄRGMISEL NÄDALAL UUE MUUSIKASAATEGA “#MELOMAANIA”

Kuvatõmmis saate promoklipist

5. oktoobril stardib ETV2 ekraanil Jon Mikiveri juhtimisel uus muusikasaade “#Melomaania”.

“Saade “#Melomaania” on alternatiivne kultuuriaken, mille kaudu saame piiluda meie ümber tegutsevate bändide, ürituste ja inimeste maailma. Neid kõiki asju seob kirg ja lugupidamine muusika ning sellega seonduva ümber,” rääkis saatejuht Jon Mikiver. “Minu eesmärgiks on tutvustada teile seda maailma, mis vahel massimeedia meres liialt surfilainet ei püüa ning loodetavasti suudan ka tõsisemad melomaanid ja UG ristiisad heakskiitvalt kaasa noogutama panna.”

Esimeses saates läheb “#Melomaania” külla Dead Furiese ninamees Ardo Furyle, kes on nii veendunud vegan, et isegi tema nahkvest on tehtud vegan-nahast. Lisaks sõidetakse hiljuti debüütalbumi avaldanud pluutoga driftirajal ringi ning uuritakse, mis seisus on tühja kasseti maksu teema.

“#Melomaania” on ETV2 eetris esmaspäeviti, avaosa 5. oktoobril kell 22.15. Saatejuht Jon Mikiver, toimetaja Laura Kõrvits, režissöör Sigre Silm, produtsent Tiina-Mari Koljak.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.