TANJA TULI VÄLJA VIDEOSINGLIGA “HURRICANE”!

Tanja Mihhailova-Saar ehk Tanja avaldas täna, 15. septembril uue singli “Hurricane”, mis sündis koostöös Timo Vendtiga. 

Laul “Hurricane” räägib sellest, et vahepeal on vaja kasvõi korraks oma probleemid ja mured ära unustada, tantsida kogu hingest ja pidutseda nagu orkaan! “Kuna ma kunagi ette ei tea, mis keeles tahab laul sündida, siis seekord tuli ingliskeelne tekst,” ütleb Tanja.

“”Hurricane” on väga energiline, tantsuline ja tahtsin, et ka video oleks samasugune. Nii saingi esimest korda elus koos tantsijatega videos tantsida! Filmisime Strikkeni laos ja saime ka mängida väikseid rolle, kehastades blondide gängiks. Meil oli tõeliselt tore ja lõbus päev ning loodan, et see video paneb ka teid kaasa tantsima!”

Laulu muusikavideo koreograaf on Villiko Kruuse ja režissöör Sander Allikmäe, kelle käe all valmisid näiteks ka reketi, Liis Lemsalu ja Avoid Dave’i video “Magad vä?”, Merilin Mälgu video “Miljon sammu”, Laura Põldvere video “Keerleme” jne.

Singli “Hurricane” esmaesitlus toimus mai lõpus Eesti Meelelahutusauhinnad 2020 galal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.