EESTIS ALUSTAS TÖÖD METALMUUSIKA RAADIOJAAM!

Esmaspäeval, 14. septembril nägi ilmavalgust uus Eesti netiraadio Rock FM Metal, mängib ainult metal-muusikat ja seda 24/7/666. Ükski muusikaliik ei ole uuele raadiole liiga käre. Rock FM Metal eristub ülejäänud netijaamadest sellega, et laseb julgelt palju kodumaist head metalit.

“Rock FM Metali olulisus selgub tulevikus. Aga see jaam võiks olla üks tugisammas, mis panustab väsimatult sellesse, et metalkultuur Eestis ei jääks magama. Et me suhtleks rohkem, vahetaks muusikalisi kogemusi, teeks uusi bände ja moshiksime kõrvuti kontsertidel,” ütleb jaamaülem Robert Kõrvits.

“Meil on olemas Hard Rock Laager, klubid Barbar, Tapper jt. Erinevad FB metallistide grupid. Meedia poolelt on selgeid puudujääke. Metallion on nädalas vaid korra ja Rock FM on laiatarbe raadio ja selge, et ei jõua metal-vankrit vedada. See tekitaski tungiva vajaduse luua ainult metalile pühendatud jaam. Mis sest, et ainult netis. Viimase kümne aasta autod ja parema tahtmise korral ka vanemad, suudavad teel olles netist muusikat mängida,” räägib Kõrvits.

Rock FM Metalit saab kuulata läbi Sky Playeri iPhone/Android äpi või kodulehelt rockfm.ee

Rock FM Metal ootab Eesti bändide ja metal-artistide lugusid wav-formaadis aadressile robert@rockfm.ee.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.