KALLI TALONPOIKA UUEST ALBUMIST: “KÕIGIL ON VÕIME TEHA KUNSTI, MIS MUUDAB ELUSID”

Kalli Talonpoika

Pärnust pärit 19-aastane artist Kalli Talonpoika avaldas 11. septembril sooloalbumi “Dogs’ Paws”.

“Mõte albumit teha tuli sellest, et bändidega polnud karantiini raames enam võimalik proove teha, ja noh, kusagile pidin oma energia suunama. Asi pole selles, et ma tahan niisama muusikat teha, teen seda pigem selleks, et inimesena funktsioneerida,” kommenteeris Kalli.

Viimase viie kuu jooksul valminud album puudutab mitmeid erinevaid žanreid, kuid üldjoontes peab Kalli seda post-hardcore albumiks, mis segab meloodilist takti ja hardcore punk võimsust siira ning toore emotsionaalse aususega.

Post-hardcoreilt on tähendus täielikult ära võetud ning asemele on tulnud tühine moe eesmärgil sündiv muusika, millel pole oma niinimetatud žanri ega selle algse liikumisega mitte midagi enam pistmist. Muusika, mis peaks esindama vabat mõtlemist ning muusikaliste piiride murdmist, on nüüd vajunud laias laastus täielikku stagnatsiooni, retsidivismi.”

“Antud album annab oma parima, et sellele žanrile, ja veel rohkem mõtteviisile, anda uut elu ning et inimestele meenutada, et kõigil on võime seda sama teha. Kõigil on võime teha kunsti, mis muudab elusid.

See pole niisama album, see on deklaratsioon: “Our band could be your life.”

“Dogs’ Paws” on saadaval Spotifys, YouTube’is, Bandcampis ning ka paljudel teistel striimimisplatvormidel.

Kuula albumit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.