AIGAR VALS TÄHISTAB ALBUMI ILMUMIST KONTSERTÜLEKANDEGA OMA MAAKODUST

Aigar Vals tähistab laupäeval, 19. septembril algusega kell 22 oma teise kauamängiva “Imperaator” ilmumist kontsertülekandega selle ainsast esitluskontserdist otse Aigari ja tema bändikaaslase / venna Argo Valsi maakodust Kullaaugu talust.

Lisaks albumiesitlusele on ühtlasi käimas ka autori sünnipäevapidu. Ülekannet aitab teostada Tartu loomeklaster Ö Stuudio.

Toimumisaeg 19. september
Ülekande uksed 21.45
Kontserdi algus 22.00

Lavale astuvad Argo Vals (kitarr, live-efektid) ja Aigar Vals (trummid, vokaal).
Sündmus on tasuta.

Peo otselülitust saab jälgida siit ja ürituse Facebook’i lehel

Foto: Maris Tomba

Aigar Vals on mänginud trummarina eksperimentaalses popansamblis Badass Yuki, valmistades bändiga kaks albumit aastatel 2011 ja 2014, mis on ka ühtlasi olnud nomineeritud Eesti Muusikaauhindadel Aasta alternatiivalbumi tiitlile, ja post-punk grupis Junk Riot, tuuritades nendega läbi Venemaa Vladivostokini.

Kahe aasta eest ilmus Aigari debüütalbum “End Game” ning tänavu kevadel lõi ta kaasa Argo Valsi albumil “In Loving Memory Of” pala “Sisetunne” kaasautori ja stuudiotrummarina. Tänavu suvel lõpetas ta Eesti Kunstiakadeemia animatsiooniosakonna magistriõppe muusikavideoga “Treehouse Cult”.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.