KUULA, KUIDAS KÕLAB REMIKS AKORDIONISTI MAIMU JÕGEDA LOOST “MILLESTKI, MIS…”!

Kolmapäeval kirjutasime, et kodumaine produtsent Siddle Lister on teinud remiksi muusiku Maimu Jõgeda loost “Millestki, mis…”. Nüüd saab seda Spotifyst kuulata! 

Mai lõpus ilmunud Maimu Jõgeda plaat “Millestki, mis…” on kogunud positiivseid arvustusi Belgiast Rootsini. Jõgeda on oma teisele albumile lisaks 9 omaloomingulisele loole lisanud ka 3 seadet eesti torupillilugudest. Plaat kui tervik viitab sellele, et muusika kannab igal kuulamisel uut tähendust. Sellest ka albumi pealkiri “Millestki, mis…” on hetkel meelel.

Koostöö Siddle Listeri ja Maimu Jõgeda vahel sündis esimese initsiatiivil. “See on esimene kord kui minu loost tehakse remix! Karl Tammik (aka Siddle Lister) kasutab julgeid harmooniaid ja toob esile loo tumedama olemuse. Ootamatu & värske!” ütleb loo originaalautor Maimu Jõgeda.

Loo “Millestki, mis…” remiks:


Loo originaalversioon:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.