TÄNA: FRANCISE UUS SINGEL & LIVE!

Francis

Ansamblil Francis ilmus täna uus lugu “Lullaby”, mida esitletakse õhtul lokaalis Botik (Marati 5, Tallinn).

Francise muusikat võib iseloomustada seguna dream popist ja indie rockist. Sumeda naisvokaali ja sädelevate kitarrihelidega loob bänd atmosfäärilist ning positiivset heatujumuusikat, millesse on lisatud näpuotsaga melanhooliat.

Täna, 4. septembril tähistab Francis singli ilmumist ja sügiskuu saabumist aiakontserdiga lokaalis Botik. Uksed avatakse kell 20 ja kell 21 alustab õhtut live mussiga ansambel Francis. Edasi mängib mõnusat muusikat DJ Normi. Et saaks saba keerutada ja klaasid veel viivuks kestva suve auks kokku lüüa!

👉 Piletid on müügil Fienta piletimüügikeskkonnas.

Kuula singlit “Lullaby” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.