ANSAMBEL PUBERTEET AVALDAS LÜHIALBUMI

1. septembril avaldas nu-punk ansambel Puberteet lühialbumi, millel on palasid nii kodu- kui välismaistelt artistidelt. Puberteet on 2015. aastast tegutsev Tartu bänd, kes on seni üllitanud ühe täispika albumi.

Seni on uuelt lühialbumilt välja antud singel “Russkaja vodka”, mille originaalesitajaks on Kuldne Trio. Lühialbumilt leiab lisaks veel mitmete teiste kodumaiste ja piiritaguste artistide – muuhulgas näiteks The Prodigy, Koer ja Kino – loomingut.

Bändi kitarrist Franz Joosep Antson kommenteerib albumit nii: “Lugude valikul pidasime silmas, et hoolimata plaadi piiratud mahust oleks seal võimalikult mitmekesine artistide loetelu. Esitame seal nii rohkem kui vähem tuntud lugusid, andes neile omalt poolt veel pungisärtsu juurde.”

“Juba puberteedieas unistasin sellest, kuidas erinevaid lugusid ise esitada saaksin. Kuna meie teise täispika albumi viimistlemine veel venis, tekkis meil mõte need unistused realiseerida. Oleme tulemuse üle väga uhked, sest saime end nii laulmise kui pillimängu suhtes uut moodi proovile panna. Oleme nii mõnegi loo originaalautoritega sina peal ja seda enam jättis plaadi arranžeerimine ja salvestamine meile kustumatud mälestused,” lisab Puberteedi vokalist ja eestvedaja Kapa.

“Yo me ei ole Puberteeti” saab alates 1. septembrist tasuta kuulata ja alla laadida Puberteedi Bandcampi keskkonnas. Lühialbumi paremaid palasid ja ka bändi varasemat loomingut saab kuulata 12. septembril Tartus klubis Rock & Roll, kus astuvad üles ka Lobotoomia ja Monstercöuq. Piletid on saadaval klubis ürituse toimumise õhtul hinnaga 5 euri.

Kuula albumit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.