“TERE KOOL!” – UUS PÄEVAKOHANE LAUL ANSAMBLILT BOMBILLAZ

Just täna, 1. septembril! Päeval, mil tuhanded ja tuhanded koolijütsid üle kogu Eestimaa suurte lillekimpudega taas koolimaju hakkavad ummistama, andis ansambel Bombillaz välja tuliuue laulu nimega “Tere kool!”. “Keka, mata, lota – hakkab jälle pihta!” Mis huvitavad mõtted käivad läbi ühe koolijütsi peas, kelle koolivaheaeg nüüd armutult jälle otsa sai? Sellest laul Bombillazele omases huumoriga vürtsitatud võtmes ka räägib.

“Tere kool!” on nii mitmeski mõttes erakordne teos ansambli kirevas repertuaaris kuna valmis koostöös Nõmme Põhikooli poistekooriga, mida juhendab Kadi Uibo. Laulule lisasid omaltpoolt värvi noored puhkpilliartistid Timo Tingas trompetil ja Andreas Tingas metsasarvel.
Põnevust lisab uuele palale ka see, et oma debüüdi räpparina teeb trummar Arno Kalbus aka Ornu Maharaj! Seega tasub igati kuulamist!

Laulu sõnade ja muusika autor on Arno Kalbus. Koorile seadis Kadi Uibo. Kaasategev ansambel Bombillaz koosseisus: Arno Kalbus (räpp ja trummid), Kadi Uibo (klahvpillid), Tõnis Leemets (kitarr), Tanel Liiberg (basskitarr), Kristjan Jõemägi (löökpillid) ja Kill Kaare aka KillBaba (taustvokaal).

Laulu on võimalik kuulata ja allalaadida SoundCloudi lingilt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.