26. SEPTEMBRIL TOIMUMA PIDANUD TRAD.ATTACK!I SUURKONTSERT SAKU SUURHALLIS JÄÄB ÄRA

Ansambel Trad.Attack! teatas täna, 1. septembril, et on piirangute tõttu sunnitud ära jätma oma ajaloo suurima ja kõige olulisema kontserdi.

“Paraku olukord maailmas ja Eestis ei soosi nii suurte sündmuste korraldamist, mistõttu otsustasime, et seekord ei lükka me seda edasi, vaid jätame kontserdi sellisel kujul ära. Valitsuse ettekirjutus ütleb, et siseruumides toimuvatel kontsertidel tohib osaleda maksimaalselt 1500 külalist. Meie kontserdile oli pileti ostnud juba pea 4000 inimest,” rääkis kontserdi peakorraldaja ning bändi kitarrist Jalmar Vabarna. “See mis maailmas valitseb, on teadmatus ning me ei soovi ise selles elada ega ka teisi selles hoida. Loomulikult kunagi Saku Suurhall ja Trad.Attack! kohtuvad ning see tuleb kõige eepilisem kontsert meie ajaloos ja loomulikult loodame, et näeme Teid kõiki seal,” andis Vabarna lootust, et kunagi suurkontsert siiski toimub. “See ei tähenda, et kultuurielu Eestis seiskub – väiksemad kontserdid ja muud kultuurisündmused toimuvad jätkuvalt ning kultuuri tuleb ikka toetada. Meilgi on kindlasti juba sel sügisel mõni üllatus varuks,” lisas Vabarna.

Kõikidele piletiostjatele tagastatakse piletite ostusumma automaatselt 7 pangapäeva jooksul ostuteginguga seotud maksevahendile.

Täpsemalt saab kehtivatest piirangutest ning nende leevendustest lugeda siit!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.