RAHEL OLLISAAR ALUSTAS SOOLOPROJEKTIGA JA AVALDAS SINGLI “GOOD GRACIOUS”

Laulja ja laulukirjutaja Rahel Ollisaar, artistinimega Rahel, avaldas reedel, 21. augustil debüütsingli “Good Gracious”, mille produtsendiks on Fredi. Värske lugu ilmus plaadifirma TIKS rekords alt ning on saadaval kõikides muusikaplatvormides.

Mahlasest soulist ja suvistest kitarririffidest pakatav “Good Gracious” sai Raheli sõnul kirja rõõmu ja kergusega. “Mul oli vaja luua maailm, kus saaksin oma kire ja igatsused välja elada täpselt nii, nagu mulle meeldib. See on manifestatsioon ja ülistus üheaegselt ning on inspireeritud headest meestest,” räägib lauljatar. “Kui peaksin valima ideaalse hetke, kus see lugu mängima panna, siis oleks see ilmselt üks mõnus pühapäeva tähistamine ühes päikesepaiste ja sõpradega.”

Rahel ütleb, et sooloprojekt ootas õiget aega. “Teadmine, et jõuan sooloni, on olnud kindlam kui ma olen seda iseendale julgenud tunnistadagi,” tõdeb lauljatar, kes on muusikasõpradele tuntud teiste seas kollektiivide Ouu ja Rake ridadest. “Kuulasin magamistoas telefoni kogunenud ideekatkeid ja “Good Gracious” mustandini jõudes tuli muie näole – teadsin, et see on see õige.”

Rahel ja loo produtsent Fredi on juba varasemast ajast head tuttavad, ent ühise loomeni jõuti alles nüüd. “Saatsin talle enda esmased ideed ja kohe oli selge, et sellest saab meie esimene singel. Koostöö oli ülisujuv ning kogu protsess emotsionaalne ja kasvatav. Ma ei jõudnud Fredile enda ideedest veel kirjutadagi kui ta oli need juba teoks teinud,” sõnab Rahel tänulikult.

“Good Gracious” autor on Rahel ja loo produtseeris Fredi. Trompeti- ja klahvipartiide eest vastutab Jason Hunter ning miksis ja masterdas Johannes Lõhmus. Kodumaise TIKS Rekords plaadifirma alt ilmavalgust näinud singel saab endale peatselt järje muusikavideo näol, kus Rahel kehastub üheks neljast peategelaseks. “Muu jätan praegu veel saladuseks!”

“Good Gracious” on saadaval kõikides muusikaplatvormides. Raheli tegemistel saab silma peal hoida Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.