VIDEO PROOVIRUUMIST: KADRI VOORAND HIPHOPI RADADEL

Täna, 22. augustil esineb Kadri Voorand esmakordse koosseisuga 3D Sakus festivalil Sack von Sound. Videost tundub, et prooviruumis on muusika saanud lausa hiphopiliku biidi. Voorand ise kommenteeris: “Võisime ju naljaga pooleks proovis katsetada ka rap/hiphop stiili, kuid tegelikkuses tabame selle erilise trioga päris mitmes nurgas ka souli ja r&b stiilide kohtumist minu muusikaga.”

Koosseisu 3D taga on lisaks Kadri Voorandile Mihkel Mälgand bassil ja Ahto Abner trummidel. Kavas on Voorandi muusika, kuid seekord on raskuskese rütmil. “Peamine on siiski jutustada lugusid – päris lugusid, päris tundega. See on minu muusika tegemise üks alustalasid,” lisab Voorand.

Video proovist:


Sack von Soundi programmist leiab lisaks Kadri Voorandi 3D kontserdile ka suursuguse erikontserdi Kristjan Järvi, NOËP’i ja ÜENSO’ga, Pop’n’Rock’n’Jazz kontserdi koos Maarja, Sal-Salleri ja Tafenauga, andeka noore talendi Rita Ray ja legendaarse 2 Quick Starti. Laupäeval annavad tasuta kontserdid Saku noortebändid – Clicherik & Mäx, Minibeat ja mõnusa koguse huumorit lisab Comedy Estonia poolt Karl-Alari Varma. Pühapäeval on kavas tasuta kontsert, kus ühel laval saavad kokku armastatud Puuluup, segakoor Tuljak Killu Rikkeri ja Ants Reinholdi eestvedamisel, Eve Lutteri juhendamisel rahvatantsijad ja Joosep Sanga juhendamisel Saku Mandoliinid. Lisaks toimub 23. augustil õllekultuuri huvilistele tasuta konverents. Sack von Sound nimelist festivali korraldab Saku Valla Kultuurikeskus. Piletid on müügil Piletilevis.

FESTIVALI PROGRAMM:

L 22. august

11.30 Tasuta: CLICHERIK & MÄX, MINIBEAT, KARL-ALARI VARMA (Comedy Estonia)

15.00 Pop’n’Rock’n’Jazz: MAARJA, SAL-SALLER & TAFENAU

18.00 KADRI VOORAND 3D

22.00 NOËP & KRISTJAN JÄRVI feat. Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester

23.30 DJ Widenski Silent Disco

P 23. august

13.00-19.00 Tasuta, piiratud arv kohti: Õllekonverents

14.00 Tasuta: Puuluup / TULJAK / Saku Mandoliinid / rahvatantsijad

17.00 RITA RAY

20.00 2 QUICK START

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.