VIDEO | VAATA, KUIDAS VALMISTUVAD KRISTJAN JÄRVI JA NOËP NÄDALAVAHETUSE KONTSERDIKS SACK VON SOUNDIL

NOËP ja ÜENSO (foto: Johan Hallimäe)

Festival Sack von Sound toimub juba sel nädalavahetusel 22.-23. augustil ja sedalaadi suurusega üritus toimub Sakus esimest korda. Lisaks Kristjan Järvile ja NOËPile esinevad armastatud eesti artistid nagu Kadri Voorand, Hendrik Sal-Saller, Maarja ja Raivo Tafenau, Rita Ray, 2 Quick Start, Puuluup ja Saku kohalikud noored eesotsas Clicherik & Mäxiga. Pärast suurejoonelist ühiskontserti laupäeval on kavas ka DJ Widenski Silent Disco.

Oma koostöökontserti koos orkestriga ÜENSO ootavad NOËP ja Kristjan Järvi suure huviga ning proovid on edukad olnud. “Minu suvi on möödunud paljuski kontsertide taktis. Sel suvel on palju ettevalmistust nõudvaid projekte – kõne all olev kontsert on tõenäoliselt üks aeganõudvamaid,” lisab Andres Kõpper. Ka Kristjan Järvi sõnul on nende omavaheline koostöö on eriline: “Paneme kokku repertuaari, mis näitaks NOËPi ja orkestrit teises kuues. Plaanime teha ka uusi töötlusi, et oleks midagi värsket ja uut. Eesmärk omaette on ka see, et orkestril laval oleks eesmärk.”

Video proovist: 


Festivali Sack von Sound korraldab Saku Valla Kultuurikeskus ning eesmärk on tuua Sakku hea programm ning luua mõnus festivalimeeleolu. “Meie eesmärk oli pakkuda palju head muusikat publiku jaoks väga headel tingimustel ning kindlasti ka kvaliteetselt. Hea meel on kaasata kohalikke noortebände ning esinejaid programmi. Kuna kultuurikorralduse valdkonnas on olukord muutuv, siis esimesel aastal otsustasime loobuda festivalipassist ning pakkuda soodsaid üksikpileteid,” selgitab Saku Valla Kultuurikeskuse juhataja Tõnno Piigli.

FESTIVALI PROGRAMM:

L 22. august

11.30 Tasuta: CLICHERIK & MÄX, MINIBEAT, KARL-ALARI VARMA (Comedy Estonia)

15.00 Pop’n’Rock’n’Jazz: MAARJA, SAL-SALLER & TAFENAU

18.00 KADRI VOORAND 3D

22.00 NOËP & KRISTJAN JÄRVI feat. Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester

23.30 DJ Widenski Silent Disco

P 23. august

13.00-19.00 Tasuta, piiratud arv kohti: Õllekonverents

14.00 Tasuta: Puuluup / TULJAK / Saku Mandoliinid / rahvatantsijad

17.00 RITA RAY

20.00 2 QUICK START

Kontsertide piletid on saadaval Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.