NUBLU JA CURLY STRINGS ESINEVAD LAUPÄEVAL ILLIKU LAIUL

Curly Strings ja nublu (foto: Rauno Liivand)

SUME Festival toob sel laupäeval, 15. augustil Illiku laiule akustilise kontsertõhtu, kus astuvad akustilise kavaga üles nublu ja Curly Strings. Kontserdipiletid on saadaval Ticketeris, Piletilevis ja kohapeal.

Homne kontsertõhtu on järg juulis alguse saanud SUME Suvekontsertide sarjale, mis on publikuni toonud Ewert and The Two Dragonsi ja NOËPi ülesastumised ning läinud nädalavahetusel esmakordselt ka nublu ja Curly Stringsi ühise kontserdi Pärnus. Muusikaliste õhtute taga seisab järgmisesse aastasse edasi lükkunud SUME Festivali korraldustiim, kelle soov on tuua lavalaudadele nii festivalil esinevad artistid kui teised kohalikud muusikud.

Illiku laiul toimuval kontsertõhtul kõlab mõlema artisti eraldi looming ning ka spetsiaalselt sündmuse jaoks loodud muusikaline ühisosa. Möödunud nädalavahetusel toimunud nublu ja Curly Stringsi esimene ühine kontsert võeti publiku poolt soojalt vastu ning tõestas, et ka räpp ja folk võivad koos hästi toimida ning sobivad samadele lavalaudadele.

SUME Suvekontsert toimub laupäeval, 15. augustil Orissaares, Illiku laiul. Kontserdiväravad avanevad kell 20 ning saabujaid tervitab Vello Suigussaar muusikalise etteastega kitarril. Peaesinejad astuvad lavale kell 21. Kontserdipiletid on saadaval Ticketeris, Piletilevis ja kohapeal. Lisainfo: www.sumefestival.ee.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.