CLICHERIK & MÄX ESINEVAD SACK VON SOUNDIL: OLIME VÄGA ÜLLATUNUD, ET MEIE KODUKANDIS SAKUS ON SUUREM FESTIVAL TULEMAS

Clicherik & Mäx (foto: Mona Õispuu)

Sakust pärit räpuduo Clicherik & Mäx põhilised mälestused on kodukohaga seotud. “Kui ma Sakust mõtlen, siis kohe tuleb pähe staadionil lettu mängides persekad, Grill & Kebab putka ja pargis hilja õhtul chillimine,” meenutab Clicherik. Mäx lisab, et oli üllatunud, kui nägi, et Sakus on suuremat sorti festival tulemas: “Terve elu on siin ainult Meie Mehed, Trafficud ja mandoliinid esinenud, kuhu sõpradega nalja pärast läksime. Nüüd on lõpuks ometi esinemas näiteks NOËP, 2 Quick Start, isegi meie ja paljud teised – maru kõva!”

Duo debüütalbum “Häng” ilmus 2019. aasta novembris ning on albumi väljaandmisega väga rahul, sest üks suur samm tehti edasi. Lugu “Käed üles” on Spotifys kuulatud üle 400 000 korra. Nüüd on lisaks albumi kuulamisnumbritele aastaga esinemisi ja kogemusi pagasisse juurde kogutud.

Ka lähiajal on esinemisi Clicherik & Mäxil mitmeid – augustikuus kuuleb neid lisaks Sack von Soundi tasuta kontserdil 22. augustil ka Pärnus ja Paides. Lisaks annab duo 13. augustil välja uue video ning laulu koos Gameboy Tetrisega, kes samal ajal aasta aega tagasi andis koos nubluga loo välja.

Clicherik & Mäx esineb Sack von Sound festivalil 22. augustil. Festivali korraldab Saku Valla Kultuurikeskus.

FESTIVALI PROGRAMM:

L 22. august

11.30 Tasuta: CLICHERIK & MÄX, MINIBEAT, KARL-ALARI VARMA (Comedy Estonia)

15.00 Pop’n’Rock’n’Jazz: MAARJA, SAL-SALLER & TAFENAU

18.00 KADRI VOORAND 3D

22.00 NOËP & KRISTJAN JÄRVI feat. Üle-Eestiline Noorte Sümfooniaorkester

23.30 Widenski Silent Disco

P 23. august

13.00-19.00 Tasuta, piiratud arv kohti: Õllekonverents

14.00 Tasuta: Puuluup / TULJAK / Saku Mandoliinid / rahvatantsijad

17.00 RITA RAY

20.00 2 QUICK START

Kontsertide piletid saadaval Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.