PILETID BRITI POP-BÄNDI HURTS KONTSERDILE ON NÜÜD MÜÜGIL

23. märtsil 2021 annab Tallinnas, Saku Suurhallis kontserdi Eestis palavalt armastatud briti pop-bänd Hurts. Piletid hinnaga alates 36.80€ on nüüd müügil Piletilevis.

Kevadel, 23. märtsil jõuab armastatud briti duo Hurts taas Tallinnasse, et anda kontsert Saku Suurhallis. Kontserttuuril, mis läbib 17 riiki ning linnu Londonist Vladivostokini, tutvustab bänd oma selle aasta septembris ilmuvat albumit “Faith”.

4. septembril ilmuva albumi pealt on Hurts fänne rõõmustanud juba nelja looga – “Voices”, “Suffer”, “Redemption” ning kõige värskem pala “Somebody”. Nii on fännidel olemas üsna selge aimdus, mida plaadilt oodata võib. Intervjuus mainekale muusikaajakirjale NME rääkis bändi vokalist Theo Hutchcraft: “Tahtsime minna tagasi oma esialgse olemuse juurde. Armusime uuesti sellisesse muusikasse, nagu alguses tegime. Meid on alati popmuusika tumedam pool paelunud. On kummaline aeg, et uut muusikat välja anda, kuid tunne on hea, sest meie muusikas on positiivne sõnum, mis räägib muutumisest ja muutuste aktsepteerimisest. Loodan, et inimesed leiavad selle sõnumi meie muusikast üles.” Uus album kinnitab kahtlemata bändiliikmete soovi rõõmustada nii ennast kui ka kuulajaid.

Hurts esineb Tallinnas, Saku Suurhallis 23. märtsil 2021. Piletid on nüüd müügil Piletilevis.

Vaata ja kuula:
Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.