UUS KUUM SÕNA EESTI MUUSIKAMAASTIKUL FENKII ANDIS VÄLJA OMA ESIKSINGLI “SAAME TUTTAVAKS”!

Vene juurtega fenkii on uus kuum nimi Eesti muusikamaastikul, kes lasi välja oma esiksingli “saame tuttavaks” ja seda otse maailma suurima plaadifirma alt Universal Music. Loo autoriks fenkii crü, produtseeris Harhan ja värviline-hoogne video on otsast lõpuni fenkii enda visioon ja produktsioon.

Miks fenkii tahab tuttavaks saada? “Tegelikult on lugu nii, et nii mulle kui mu sõpradele on alati meeldinud Eesti tüdrukud, aga nendega suhtlemine on kohati olnud keeruline, sest noh “mul sõnad segamini po russki“. See pigem kummitas ja “saame tuttavaks” on alati olnud kuidagi peas kinni – mõtlesin selle väljendi peale, harjutasin, kuidas seda efektselt naistele öelda… Kui võtsin julguse kokku, et fenkii repertuaariga alustada, oli asi klaar! “saame tuttavaks” oli olemas ja siis ehitasime oma meeskonnaga selle ümber kogu ülejäänu. Asi sujus kergelt, sest mure on olnud aktuaalne 😊,” on fenkii positiivne tulevikuväljavaadete suhtes.

Viimased 5 aastat on fenkii töötanud Vita Picturas ja sealse kõrge taseme tõttu on ka fenkii enda standardid muusikavideotele väga kõrgeks kujunenud. Kohe kui fenkii sündis, teadis ta, et peab kogu oma kogemuse ja visiooni video maailmast kaasa võtma: “”saame tuttavaks” laulu video on tõesti minu enda välja mõeldud tervikpilt ja teostatud produktsioon ning ma proovin ka edaspidi mitte haltuurat toota, vaid lasta ainult välja klippe, mis paitavad vaataja meeli. Kui teha, siis hästi!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.