MERLE LILJE TÄHISTAB TÄNA 45. LAVA-AASTA TÄITUMIST, PEAGI ILMUB UUS SOOLOALBUM “VALGUS”

Täna, 5. augustil 2020 täitub 45 aastat laulja Merle Lilje esimesest esinemisest lavalaudadel. Nagu selgus raadiole Elmar antud telefoniintervjuus, astub Lilje õhtul üles Tallinnas Löwenruh’ pargis ning peagi ilmub tal teine sooloalbum.

“Vanasti olid ju tööraamatud ja sinna sisse on kirjutatud 5. august 1975, nii et alustasin oma karjääri just täna 45 aastat tagasi,” rääkis Merle Lilje raadiole Elmar. “Aga mis seal ikka, ma olen veel noor ja arvan, et ma veel niipea lavalaudadelt ei lahku.”

Lilje tunnistas, et vahel ta mõtleb, et on lavale sündinud, sest talle väga meeldib esineda ning publik annab talle suurt tagasisidet ja energiat. “45 aastat on läinud hoogsas rütmis, rõõmsalt ja erinevates ansamblites. Viimasel ajal olen ansambli Laine kõrvalt alustanud ka soolokarjääri.”

Seoses soolokarjääriga oli lauljal ka uudis edastada – nimelt tuleb tal kohe-kohe välja teine soolo-CD “Valgus”, millele mahtus lausa 14 laulu. Esimene sooloplaat, pealkirjaga “Ah las olla…” ilmus viis aastat tagasi.

Täna, 5. augustil kell 19 esineb Merle Lilje Löwenruh’ pargis Tallinnas Kristiines (Mustamäe tee 59a). Kontsert on tasuta, kaasa teevad ka Peeter Kaljuste ja Riho Lilje. Lilje sõnul sattus tänane kontsert tema 45. lava-aasta tähistamise päevale juhuslikult.

Kuula uue plaadi “Valgus” nimilaulu:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.