KO – SOUND THAT’LL KNOCK YOU OUT

Alustanud ca 20 aastat tagasi kodustuudios, on Keijo Koppel täna tegutsemas aadressil Telliskivi 57, Tallinn. Seal asuv professionaalse tehnika ja spetsiaalselt selleks otstarbeks ehitatud ruumidega stuudio pakub suurepäraseid tingimusi trummide ja teiste instrumentide salvestamiseks.

Trummidest eraldatud vokalisti- ja kitarriruumid võimaldavad vajadusel salvestada korraga kogu bändi. Koostöös Masterhead Recordsiga on stuudiost aastate jooksul välja kujunenud omamoodi produktsioonikeskus, kus on võimalus oma projektidesse kaasata ka teisi professionaalseid muusikuid ja nõu küsida erinevatelt produtsentidelt.

Keijo Koppel on salvestanud Eestis tuhandeid lugusid ja sadu albumeid – heade koostööpartnerite seas on muuhulgas Metsatöll, Põhja-Tallinn, Jaanus Saks, Siim Aimla, Uku Arop, Andrus Elbing, AG, Shanon, The Sun, Must Hunt, Johanna Randmann. Samuti on tehtud üht-teist pro bono (“Noortebänd” konkursi raames Attention Please!, DSO). Eestist väljaspoole on albumeid salvestatud, miksitud ja masterdatud nii Soome kui Venemaale ja oma lugude lõppviimistluse on KO-le usaldanud muuhulgas bändid Brasiiliast, Hispaaniast ja Valgevenest.

Stuudio on ruumikas ja kaugemalt tulnutele on olemas ööbimisvõimalus – ei puudu ka lounge, duširuum ja kööginurk. KO ootab lahkesti külla huvilisi, kas siis stuudioga tutvuma või sooviga kogeda maailmatasemel akustikaga stuudiot Eestis, et salvestada oma loomingut.

Kontaktid:
Keijo Koppel: 5563 1772
keijokoppel@gmail.com
https://www.facebook.com/kosolutions.ee/

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.