THINK TWICE TULI VÄLJA VILJANDIMAAL FILMITUD MUUSIKAVIDEOGA “NOSY”

Viljandi kahemehebänd think twice avaldas oma järjekorras teise videosingli loole “nosy”, mis viib kuulajad rändama koroonakriisi ajal tekkinud inimsuhete keerulistele radadele.

Ansambli kitarristi Henri Rohti sõnul räägib koroonakriisi ajal sündinud “nosy” inimsuhete ja hoolivuse keerulisest dünaamikast argielulistes olukordades, kus nina ees peituv lahendus võib mõttekäikude virrvarri tõttu tunduda kättesaamatu ning viia uute probleemideni. Lugu ise valmis bändiliikmete sõnul ülima kergusega, vallandades omakorda pingeid. “Kõik on peas kinni,” ütlesid mehed ning lisasid, et õnneks sel korral nad oma pisimuredesse õnneks ei uppunud ning ka näo pidid kaotama vaid videovõteteks.

Kuivõrd bändi viimane avaldatud lugu jääb juba peaaegu aastatagusesse aega ning think twice pole vahepeal digikanalites eriti aktiivne olnud, siis pigem ongi pühendutud värske loomingu avaldamisesse. Trummar Ako Lehemetsa sõnul unistab kooslus pikemas perspektiivis ka täispika albumi välja andmisest. “Loodetavasti tuleb ikka kaua tehtud kaunikene,” avaldas Lehemets lootust.

Mehe sõnul oli neil kodus veedetud aja jooksul aega mõelda, mida omavahelise koostöö ja bändi juures lihvida ning uut loomingut sepitseda. “Haiguse suhtes oleme negatiivsed, muusika ja harjutamise suhtes aga jätkuvalt positiivsed,” võtsid mehed keerulise aja kokku.

Sarnasest tandemi esimesele muusikavideole “bittersweet”, on ka värske üllitise visuaalse poole taga Viljandi juurtega filmimees Kevin Kohjus. “nosy” režissöörideks olid aga ansambli liikmed Roht ja Lehemets ise. Koosluse järgmist kontserti on oodata juba eesootaval sügisel ning lavalaudu väisatakse tõenäoliselt siis juba rohkem kui kahe liikmega.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.