VAATA: REGINA AVALDAS MUUSIKAVIDEO POPLOOLE “KUJUTLESIN SIND”

Kuvatõmmis muusikavideost “Kujutlesin Sind”

REGINA on valmis saanud uhiuue eestikeelse  popsingli ”Kujutlesin Sind”, millele filmitud ka video.

Artist REGINA on 2. augustil 24. sünnipäeva tähistanud (palju õnne!) noor laulja, laulukirjutaja, solist ning manager kodumaises bändis nimega Regina&Band. Kollektiiv on koos olnud üle 7 aasta ning selle aja jooksul andnud välja ühe albumi ja nii eesti- kui ingliskeelseid singleid, sh loo nimega “Cracked Glass”, mis on osutunud koosseisu edukaimaks teoseks.

Regina on osalenud saates “Eesti otsib superstaari 2018” ning pääsenud edasi eelvoorust, teinud läbi aastate kümneid kontserte, mitmeid intervjuusid raadiotega, esinenud ETV saates “Terevisioon”, TV7 muusikasaates “Muusikapaus” jm.

Neiu on lõpetanud Kiili Kunstide Kooli muusikakooli laulu erialal, läbinud vokaalpedagoogika aastase kursuse WAF Laulukoolis ning õppinud aastaid muusikaproduktsiooni. Hetkel töötab Regina noorsootöötajana Märjamaal ning WAF Laulukoolis, olles seal noorim vokaaltehnika pedagoog.

Regina kohta võib öelda veel seda, et ta on tohutu-tohutu muusikafänn ning ei ole olemas ühtegi teist ala, mille vastu oleks tal suurem kirg ning valmidus anda endast kõik, et jagada seda kogu Eestiga.

Vaata muusikavideot “Kujutlesin Sind”:

 

Sõnad/muusika/produktsioon: Regina Tambek
Instrumentalist: Indrek-Eliel Tambek
Tehniline nõuandja: Daniel Reinaru

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.