PÖÖRIÖÖ UUES LAULUS MUSITAVAD MERI JA MAA

Ansambel Pööriöö salvestas uue laulu nimega “Meri ja maa”.

“Meri ja maa” sõnade ja viisi autor Tõnis Kark (Pööriöö) annab vihje laulu sünni asjaolude kohta: “Kui oled kuude kaupa mere kaldal ringi vantsinud ja vaadanud kuidas vahused lained kaldale uhavad, jääb tahes-tahtmata mulje, et meri ja maa musitavad”. Kas see tõesti nii on, selgub laulust.

Pööriöö kolmanda autorilaulude kogumiku kallal töötavad stuudios juba üle aasta kaks meest – Tõnis Kark ja Tõnu Timm. Tõnis kirjutab Pööriöö lauludele sõnad ja viisi ja Tõnu teeb need oma lugematute kitarridega ilusaks. Laulavad mõlemad mehed – Tõnis rohkem, Tõnu natuke vähem. Kuula Pööriöö uut lugu!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.