KANDLEMEES SANDERI MUUSIKAVIDEO “HEADE MÕTETE LINN, TARTU” ON VALMIS!

Tuntud rahvamuusik, rahvakandle mängija Kandlemees Sander on saanud valmis omaloomingulise laulu “Heade mõtete linn, Tartu” muusikavideo (muusika ja sõnad Sander Karu). Meenutades eelmise suve Hansapäevi on muusikavideos lisaks laulule ja kandlele palju ilusaid kaadreid ajaloolisest ja nüüdisaegsest Tartust, filmituna nii maast kui õhust.

Miks just muusikavideo “Heade mõtete linn, Tartu”?
Kandlemees Sander: “Juba 2010. aastal Tartus elades tegin kodulinnast laulu “Heade mõtete linn, Tartu”. Kuna kolm aastat tagasi sünnilinnast Elvast valminud muusikavideo “Elva männid” võeti hästi vastu, tekkis mõte, et võiks teha muusikavideo ka praegusest kodulinnast minu lauluga “Heade mõtete linn, Tartu”. Esimesed kaadrid video jaoks tegime koos hea videomehe Kayvo Krooniga eelmise aasta live esinemisel Tartu Hansapäevade pealaval. Viimaste videovõtete jaoks Tartu vanalinnas tekkis meil vaba aega koroonakriisi lõpus. Nädal tagasi saigi valmis video, milles lisaks laulule, kandlemehele ja kandlele on ilusaid kaadreid nüüdisaegsest Tartust filmituna nii maast kui õhust.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.