BRITI ARTIST ELLIS AVALDAS KOOS NOËPIGA KIRJUTATUD SINGLI “SPEAK FRANÇAIS”

NOËP

Briti muusik Ellis andis koostöös Eesti artisti NOËP-iga välja uue singli “Speak Français”, mis kõlab ka Ellise tulevasel albumil “Recollection Prospective EP”.

“Alustasime “Speak Français” loo kirjutamist möödunud aastal Eestis toimunud laulukirjutajate laagris. Mäletan, et NOËP-il tuli idee fokusseerida refrääni temaatika kellelegi, kes paneb su armastuse keeles rääkima… või siis prantsuse keeles. Lõime kohe paralleeli sarja “Friends” tegelaste Phoebe’i ja Joey dialoogiga ja ülejäänud sündis juba iseenesest. Kirjutasime loo vaid paari tunniga. Nimetaksin seda tulemust kui fun, bouncy, disco bop, with a little bit of cheek,” kirjeldas Ellis.

NOËP ütles, et armastab seda lugu väga. “See on üks neist, mis sündis ülima kergusega. Kokkuvõtvalt räägib lugu ebakindlast poisist, kes avastab, et ühe konkreetse südamedaamiga vesteldes on ta täielik hurmur. Sellest tulenevalt tunneb ta, et on absoluutselt kõigeks võimeline – isegi prantsuse keele õppimine on võimalik,” rääkis muusik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.