MAAILMAKUULSAD VIISID EESTI METSADE VAHEL! EESTI NEIU AVALDAS VÕIMSA KAVERI BRITNEY SPEARSI HITTLOOST “TOXIC”

Kes mäletab 16 aastat tagasi välja tulnud hittlugu “Toxic”? Poplaulu, millega Britney Spears vallutas kogu maailma ning mille originaalvideo on üks kallemaid muusikavideosid mis eales loodud?

Nüüd on Eesti neiu Mariel Aim teinud loost omanäolise kaveri ning toonud kuulajateni ka minimalistliku video Eesti metsade vahelt. “Toxic” on ilmselt üks maailma kõige enim kaverdatud lugusid, kuid meile teadaolevalt pole ükski Eesti laulja teinud sellest järelkuulatavat Spotify-kvaliteediga versiooni (jah, seda saab kuulata Spotifys!).

Loo alguse mahedad noodid on kui ilus värskendus teada-tuntud viisijupile mida tavapäraselt harjunud kuulma särtsakas pop-võtmes. Lõpufraaside võimsus paneb aga iga muusikaentusiasti lugu tõsiselt kuulama ning janunema veel rohkemagi järele. Tundub, et Eesti muusikamaastikul toimetab nii mõnigi seni avastamata laulja, kellest võib tulevikus veel enamgi kuulda.

Mariel sõnab: “Selle loo salvestamine ja filmimine oli puhas ning siiras rõõm – täpselt selline nagu muusika tegemine olema peab! Loo valmimisse on panustanud mitmedki inimesed, muuhulgas oma ala tipud – Ott Lepland aitas viimistleda loo viimaseid vokaalseid detaile kui lugu WAF laulukoolis kokku panime. Helipilti aitas seada noor ja andekas helirežissöör Mihkel Pilt ja videot läksime metsa filmima koos mu enda sõbrannaga! Kuna tahtsime kindlasti võtta video üles ühe take’ina, siis läks ikka mitu katset aega enne kui saime video, kuhu mõni metsakülastaja kaadrisse ei sattunud või kus mina või sõbranna poleks filmides puujuure otsa komistanud. Aga kogu protsess oli väga fun ning see ongi peamine.”

 

Loo esitaja Mariel Aim (25) on Tallinnas elav ning Elvast pärit neiu, kes laulmisega tegelenud üle poole enda elust. Muuseas – tema viimane muusikaalane uudis ei pärine üldse kaugest minevikust. Alles aprilli lõpus avaldas Marieli poprock bänd Tidal Dunes enda esimese singli nimega “Drag Race”, mis kuulatav näiteks YouTube’ist. Käivad sahinad, et tulemas on lisa!

PS! On kuuldused, et Mariel on valmis koostööks teistegi andekate muusikutega ning otsimas uut bändi. Reach out and let’s make this happen!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.