UKU SUVISTE DEMONSTREERIB SUVISES MUUSIKAVIDEOS TANTSUOSKUST 

Tänavuse Eesti Laulu võitnud Uku Suviste avaldas uue suvise singli “Müüdud ja pakitud” koos looduskauni muusikavideoga. Laulu muusika on kirjutatud koos produtsent Karl-Ander Reismanniga ning loo sõnade autor on Hendrik Sal-Saller. Laulu video on filmitud Lõuna-Eestis, Vastse-Roosas, mille lähistel filmiti ka film “Tõde ja õigus”. Loo videos näitab Uku, et lisaks võimsale lauluhäälele oskab laulja ka väga hästi tantsida.

“Mul on väga hea meel, et lugu lõpuks väljas on. Alustasime Karl-Anderiga loo kallal töötamist juba aprillis ja oleme sellega palju vaeva näinud,” kommenteerib Suviste. “Samuti on mul eriti hea meel muusikavideo üle. Olen alati soovinud teha midagi tantsulist ja selle looga see võimalus ka avanes. Samuti olen unistanud video filmimisest kaunis Lõuna-Eesti looduses, mis on lähedal minu sünnipaigale. Tahan tänada kogu oma tiimi, kes selle loo ja video taga olid. Loodan, et inimestele lugu meeldib ja soovin sellega kõigile meeleolukat suve!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.