KUULA | ANNE VESKIL ILMUS UUS SINGEL “NÜÜD”

Foto: Aivar Kullamaa

Armastatud laulja Anne Veski rõõmustab muusikasõpru uue hoogsa singliga “Nüüd”.

“Ka meie oleme sunnitud kodurežiimil olema ja enamus esinemisi on edasi lükatud, kuid valgus tunneli lõpus juba paistab – juulikuus on juba esinemisi oodata,” kommenteeris Veski MuusikaPlaneedile. “Ega artist saa käes rüpes istuda, vaid mõtted on uute lugude juures. Esimese nendest pakumegi praegu kuulamiseks. Laulu salvestamise ind tuli peale, kui esimesed kontserdid peale pausi said välja kuulutatud ja tekkis tunne, et “Nüüd” algab nagu elu uuesti ja kõik on uut energiat täis. Sellest ka lugu “Nüüd”, mille on kirjutanud Ain Tammesson ja Kairi Kroon, minu pikaaegsed koostööpartnerid. Kitarripartii on sisse mänginud Toomas Vanem, kes alati lööb kaasa meie suurematel esinemistel.
Tervist kõigile ja peatse kohtumisteni!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.