HORROR DANCE SQUAD AVALDAS KURJA SINGLI “CANCER”

Horror Dance Squad üllitas loo pealkirjaga “Cancer”, mis on bändil sel aastal juba kolmas avaldatud singel. “Cancer” erineb tugevalt eelmiste lugude “Party All Life Till Our Souls Go Home” ja “Happy Face” meloodilisest vokaalist ning viib fännid halastamatusse ning kurjemasse maailma.

“Lugu räägib konkreetselt vähkkasvaja tüüpi inimeste oma elust eemaldamisest,” selgitab ansambli vokalist Karl Mesipuu. “Kuigi laulusõnad võivad mõnele tunduda karmid ning liialdatud, väljendavad need siiski tundeid, millega olen viimase kahe aasta jooksul palju kokku puutunud. Mõnikord võivad inimesed elus pikas perspektiivis halba mõju avaldada ning oluline on endale seda õigel ajal tunnistada ning vastavalt reageerida enne, kui vähk levib ning suuremat kahju tekitab.”

“Kui Mikk, Indrek ja Henri meile loo instrumentaale esitlesid, teadsime kohe, et see laul saab olema kurjema ning agressiivsema loomuga, kui teised. Õnneks oli Karlil kohe sobiv lüürika välja pakkuda ning teos sündis väga loomulikult. Samuti on meil väga hea meel, et Iisak Pilli bändist ÆØNS oli meiega parasjagu salvestamise hetkel stuudios ning nõus loole oma panuse andma,” lisab bändi laulja Ian Karell.

Singliga on kaasas ametlik muusikavideo, mis on nüüd YouTube’i keskkonnas saadaval. Samuti on Horror Dance Squadi uut lugu võimalik kuulda Käbliku Beer Camp and Rock’n’Roll festivalil, mis toimub 17.-19. juulil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.