MARIA STUART AVALDAS HELGE JA UNISTAVA LAULU “SINUGA KOOS”

Maria Stuart avaldas teisipäeval, 26. mail uue singli “Sinuga koos”. Unistav ja helge lugu kutsub aega maha võtma ja iga elatud hetke nautima. Eriolukorra lõppedes ning kauaoodatud soojade ilmade tulles on laul ka bändiliikmete jaoks justkui uue tähenduse saanud.

Maria Stuarti klahvpillimängija ja loo muusika autor Ragnar Häide kommenteerib: “Olles talvisel pimedal ajal kirjutanud uuele plaadile juba piisavalt rokilikku ja mõtliku harmooniaga muusikat, tuli järsku suur igatsus suvise soojuse ja valguse järgi. Seega sai võetud üks valmis, minoorses võtmes, tõsisem demo ja pööratud see hoopis teises suunas. Õnneks sai tulemus täpselt nagu plaanitud – kerge, suvine ja soe.” Bändi laulja ja laulu teksti autor Liana Zeigo lisab, et esimest korda loo muusikalist põhja kuuldes tajus ta kolme märksõna: kollane, soe, armastus. Need kolm sõna kujundasidki laulu teksti.

Lugu saadab videopilt, kus näeb bändiliikmeid kriisi ajal oma kodudes laulmas ja pilli mängimas. 

 

∙ Muusika: Ragnar Häide, Liana Zeigo, Margus Sekk, Hanna-Roosi Karro, Ralf Erik Kollom
∙ Sõnad: Liana Zeigo
∙ Loos teeb kaasa tšellomängija Joanna Kurvits

Maria Stuart soovib kõigile kaunist ja päikeselist kevadet. Hoidke ennast ja oma lähedasi!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.