📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ÜLLATUS! ANNE VESKI ÜLE MITME KUU TABELI LIIDER! 🏆

Maikuu viimases MuusikaPlaneedi TOP 10 pingereas vahetus liider. Nii uskumatu kui see ka pole, kerkis oma 28. (!) tabelinĂ€dalal esikohale popdiiva Anne Veski singel “ImevÀÀrne aeg”, mida toetas gallupis 18,4% hÀÀletajatest. Lugu on liidripositsioonil kaheksandat korda, viimati juhtus see 9. mĂ€rtsil.

Anne Veski tuli elujaatava tekstiga looga “ImevÀÀrne aeg” vĂ€lja eelmise aasta 24. oktoobril, selle muusika lĂ”i laulja Armin Velgre ning sĂ”nade autor on kirjanik, luuletaja ja tĂ”lkija Leelo Tungal. Veski on kommenteerinud, et lugu valmis meeleolu ĂŒlevalhoidmiseks. “Kui ma esinemas kĂ€in, siis ikka öeldakse, et minu lauludega saab hea tuju. SeetĂ”ttu tekkis mĂ”te ka selline laul kirjutada. Hea tujuga peab kĂ€ima iga pĂ€ev,” ĂŒtles laulja eelmisel aastal raadiole Elmar antud telefoniintervjuus.

Seitsmel korral MP TOP 10 tipus tiirelnud raskeroki bĂ€ndi Sorus repertuaari kuuluv “LĂ€bi hundi silmade” peab seekord leppima hĂ”bemedaliga. Lugu salvestati QRX stuudios ning singli miksis ja masterdas Lauri Kuriks. YouTube’is saab selle saatel rokkida 20. mĂ€rtsist, pala rÀÀgib meie esivanematest, kes on pidanud mitmeid sajandeid ebaĂ”iglust taluma.

Esikolmikule paneb punkti Getter Jaani esitatud “Mitu mind”, millel tabelinĂ€dalaid kirjas samuti kolm. Laulu autor on noor hitimeister Karl-Ander Reismann ja sĂ”nad kirjutas Mihkel Raud. Muusikavideos nĂ€eb lisaks Getterile endale ka tema pisitĂŒtart Emily’t, kes tĂ€histas emadepĂ€eval oma esimest sĂŒnnipĂ€eva.

 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #256 (26. mai):

1 (2) [28] Anne Veski “ImevÀÀrne aeg” (18.4%)
2 (1) [9] Sorus “LĂ€bi hundi silmade” (16.67%)
3 (4) [3] Getter Jaani “Mitu mind” (14.24%)
4 UUS [1] Ott Lepland “Lootuses” (13.19%)
5 (3) [6] nublu “Croissantid” (11.46%)

6 (5) [3] TIDAL DUNES “Drag Race” (8.68%)
7 UUS [1] Clicherik & MĂ€x “Ei skoori” (7.29%)
8 UUS [1] Hellad Velled “Seikleja laul” (4.51%)
9 UUS [1] marp$ “Botased” (3.47%)
10 UUS [1] Levski “Desires” (2.08%)

HÀÀli: 288 (aitÀh!)

Reeglite kohaselt pÀÀsevad igal nÀdalal edasi esiviisikusse hÀÀletatud laulud ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uustulnukat. Seekord astuvad vÔistlustulle:

∙ INGER “Playing Games”
∙ Karl Madis feat. Lee Oskar “Headus vĂ”idab kurja”
∙ Maria Stuart “Sinuga koos”
∙ NOËP “Young Boy”
∙ Pluuto “Ei keegi”

VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 31. mail kell 23.59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.