📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ÜLLATUS! ANNE VESKI ÜLE MITME KUU TABELI LIIDER! 🏆

Maikuu viimases MuusikaPlaneedi TOP 10 pingereas vahetus liider. Nii uskumatu kui see ka pole, kerkis oma 28. (!) tabelinädalal esikohale popdiiva Anne Veski singel “Imeväärne aeg”, mida toetas gallupis 18,4% hääletajatest. Lugu on liidripositsioonil kaheksandat korda, viimati juhtus see 9. märtsil.

Anne Veski tuli elujaatava tekstiga looga “Imeväärne aeg” välja eelmise aasta 24. oktoobril, selle muusika lõi laulja Armin Velgre ning sõnade autor on kirjanik, luuletaja ja tõlkija Leelo Tungal. Veski on kommenteerinud, et lugu valmis meeleolu ülevalhoidmiseks. “Kui ma esinemas käin, siis ikka öeldakse, et minu lauludega saab hea tuju. Seetõttu tekkis mõte ka selline laul kirjutada. Hea tujuga peab käima iga päev,” ütles laulja eelmisel aastal raadiole Elmar antud telefoniintervjuus.

Seitsmel korral MP TOP 10 tipus tiirelnud raskeroki bändi Sorus repertuaari kuuluv “Läbi hundi silmade” peab seekord leppima hõbemedaliga. Lugu salvestati QRX stuudios ning singli miksis ja masterdas Lauri Kuriks. YouTube’is saab selle saatel rokkida 20. märtsist, pala räägib meie esivanematest, kes on pidanud mitmeid sajandeid ebaõiglust taluma.

Esikolmikule paneb punkti Getter Jaani esitatud “Mitu mind”, millel tabelinädalaid kirjas samuti kolm. Laulu autor on noor hitimeister Karl-Ander Reismann ja sõnad kirjutas Mihkel Raud. Muusikavideos näeb lisaks Getterile endale ka tema pisitütart Emily’t, kes tähistas emadepäeval oma esimest sünnipäeva.

 

MuusikaPlaneedi TOP 10 #256 (26. mai):

1 (2) [28] Anne Veski “Imeväärne aeg” (18.4%)
2 (1) [9] Sorus “Läbi hundi silmade” (16.67%)
3 (4) [3] Getter Jaani “Mitu mind” (14.24%)
4 UUS [1] Ott Lepland “Lootuses” (13.19%)
5 (3) [6] nublu “Croissantid” (11.46%)

6 (5) [3] TIDAL DUNES “Drag Race” (8.68%)
7 UUS [1] Clicherik & Mäx “Ei skoori” (7.29%)
8 UUS [1] Hellad Velled “Seikleja laul” (4.51%)
9 UUS [1] marp$ “Botased” (3.47%)
10 UUS [1] Levski “Desires” (2.08%)

Hääli: 288 (aitäh!)

Reeglite kohaselt pääsevad igal nädalal edasi esiviisikusse hääletatud laulud ja neile asuvad konkurentsi pakkuma viis uustulnukat. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ INGER “Playing Games”
∙ Karl Madis feat. Lee Oskar “Headus võidab kurja”
∙ Maria Stuart “Sinuga koos”
∙ NOËP “Young Boy”
∙ Pluuto “Ei keegi”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 31. mail kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.