KARL MADISEL TULI VÄLJA UUS LUGU KOOSTÖÖS MAAILMAKUULSA SUUPILLIMÄNGIJA JA MUUSIKU LEE OSKARIGA

Karl Madis andis välja uue singli “Headus võidab kurja”, kus teeb kaasa maailmakuulus muusik Lee Oskar.

Lee Oskar on tuntud ka kui suupillivalmistaja, helilooja, produtsent, visuaalkunstnik ning muusikauurija. Ta on muusikaga tegelenud rohkem kui 50 aastat ning suupillide valmistamisega alustas juba 1983. aastal. Tema kaubamärki teatakse kogu maailmas ning tema pille kasutavad maailmakuulsad artistid.

“Lee Oskar tuli muusik Jaak Aheliku sünnipäevale Tallinnas ja ühtlasi pidas ka väikese loengu muusikutele. Sealt siis ka mõte kutsuda Lee stuudiosse, millega ta kohe ka nõustus. Lee Oskari suupille pean vaieldamatult maailma parimateks,” rääkis Karl Madis sellest, kuidas lugu sündis.

Suupill on Karl Madise lemmik muusikainstrument juba aastakümneid ning esinenud sellega erinevatel nii kodu- kui ka välismaa suupillifestivalidel. Ainukese eestlasena on ta võitnud Pärnu rahvusvahelisel suupillifestivalil “Baltic-Nordic Harmonica” peapreemia kaks korda.

Kuula laulu “Headus võidab kurja”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.