“REPORTERI” TOP 10: HEA NÄDAL NUBLULE, HALB GETTER JAANILE

Pärast nädalast pausi hääletati mõminaräppar nublu Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 taas esikohale. Küll aga pole häid uudiseid edastada Getter Jaanile ja tema fännidele, sest lauljatari kaks viimast singlit maandusid pingerivis 8. ja 9. kohale ning seega kumbki neist edasi ei pääse.

Ülipopulaarse nublu koroonateemalise hiti “croissantid” video on YouTube’i keskkonnas kogunud ca 791 000 vaatamist ning Spotifys on lugu kuulatud umbes 320 000 korda – igati võimsad numbrid. Eesti TOP 10-nes veedab singel neljandat nädalat, neist kolmel korral vallutatud tipp. Juba täna õhtul jagatakse Raadio 2-s välja Eesti hip-hopi auhinnad, kus räppar samuti mõne auhinna võib noppida. Ürituse otseblogi saab kella 21 ajal lugeda ka MuusikaPlaneedist!  

Eesti TOP 10 veteran, 20 nädalat võistlustules möllanud popansambli Traffic singel “Üks kord veel” ei taha kuidagi maha jahtuda, vaid otse vastupidi – nädalaga kerkis see astme võrra ülespoole hõbemedalile. Teatavasti saavutas lugu konkursil Eesti Laul 2020 viienda koha ja selle autorid on Victor Crone, Fred Krieger, Vallo Kikas ja Stig Rästa.

Kes mahutas end viimasena esikolmikusse? Muusik Tanel Padar, lauluga “Sinu aeg”. Tanelil endal on praegu üsna kiire aeg ja seda sugugi mitte muusikalises mõttes – nimelt omandab ta kõrgharidust ja valmistub Estonian Business School’i lõpueksamiks. Soovime talle selleks edu!

 

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (15. mai):

1 (2) [4] nublu “croissantid”
2 (3) [20] Traffic “Üks kord veel”
3 (5) [10] Tanel Padar “Sinu aeg”
4 (7) [2] Daniel Levi “Uncle John”
5 (1) [3] Grete Paia “Maru”
6 UUS [1] Köömes & TTÜ Kammerkoor “Maria”
7 (4) [17] Black Velvet & Koit Toome “2020”

8 UUS [1] Getter Jaani “Mitu mind”
9 (6) [5] Getter Jaani “Võta mul käest”
10 UUS [1] I Wear* Experiment “Unwind”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ Ariadne “Queen of My Own”
∙ Lumevärv “Meie lugu”
∙ Ott Lepland “Lootuses”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Vanu Eesti TOP 10 tabeleid uurides selgub, et täpselt aasta tagasi võttis esikoha rootslase Victor Crone eurolaul “Storm”. 2018. aastal hoidis liidripositsiooni ansambli SHANON singel “Nüüd on see käes”, kolme aasta eest samuti SHANONi esitatud “NaNaNaNaNa” ning 2016. a. hääletati esikohale Getter Jaani “Kullaväljade tuul”. Kuna seda viimast lugu me eelmisel reedel siin juba kuulasime, siis kõlagu täna nelja aasta tagusest tabelist teise koha omanik – poistebändi Beyond Beyond debüütsingel “So Alive”. Kollektiiv pani 2017. a. lõpus küll pillid kotti, kuid sellest võrsunud Karl Killing ja Gevin Niglas moodustavad praegusel ajal produtsentide duo okeiokei ning Frederik Küüts on tunnustatud kitarrist, kes saavutas konkursil Eesti Laul 2020 Anett Kulbiniga 3. koha. Huvitav, millega tegeleb neil päevil Beyond Beyond’i neljas liige Frank Pintsaar, kes hakkab loos “So Alive” esimesena laulma?

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.