MAIMU JÕGEDA AVALDAB 25. MAIL TEISE ALBUMI “THE ONE ABOUT…”

Akordionist Maimu Jõgeda annab vaatamata eriolukorrale ja keerulisele ajale 25. mail välja uue heliplaadi “The one about…”.

“Tihtilugu otsime sõnu, et väljendada mõtteid või tundeid, kuid jääme hätta. Olge mureta, see sõnatus on nüüd saanud heliplaadi kuju!” kommenteerib Jõgeda. “Minu teise albumi pealkiri viitab sellele, et meil kõigil on oma lugu. Ja meie lugu pole kunagi samasugune. Meie mõtted & tunded on kordumatud, kohati on pea võimatu neid teistele selgitada eriti kui me ei tunne iseend. Loodan, et see plaat paneb sind mõtlema, mis on sinu lugu, kes sa oled ja aksepteerima seda, kus sa oma elus praegu oled. Tõlkes pea kaduma minev pealkiri võiks olla “Sellest, kuidas … olla (kooskõlas iseendaga)””.

Kaks singlit on albumilt juba ilmunud – “Kutsung” (1. märts) ja “To all the ppl I’ve loved” (10. aprill), mis on kuulatavad erinevatel digiplatvormidel.

Lingid Maimu Jõgeda sotsiaalmeediale: Facebook, SoundCloud, Instagram, BandCamp.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.