TAAS ON LIVE-KONTSERTIDE AEG! 22. MAIL ESINEVAD DRIVE-IN KONTSERTIDEGA SINGER VINGER JA VAIKO EPLIK & ELIIT

Singer Vinger (poster) ja Vaiko Eplik & Eliit (foto: Kalle Veesaar)

Pärast eriolukorra kehtestamist on taas võimalik live-kontserte nautida! Saku Valla Kultuurikeskus korraldab reedel, 22. mail lausa kaks drive-in kontserti – esinevad legendaarne Singer Vinger ning põnev Vaiko Eplik & Eliit.

Õhtut alustab kell 19.00 humoorikas-irooniliste lugudega Singer Vinger. Ansambli juht on Hardi Volmer, kelle lugude esitamist alati maha lugedes võib pidada ka bändi eripäraks. Singer Vingeri kullafondi kuuluvad lood nagu “Koduke”, “Jumalaga puberteet”, “Ära jahtu”, “Massikommunikatsioon” ja paljud teised.

Drive-in kontsertõhtut jätkab kell 22.00 Vaiko Eplik oma ansambliga Eliit. Eesti muusik ja helilooja Vaiko Eplik on andnud välja 11 albumit enda ja Eliidi nime alt. 2013. aastal lõi ta muusika animafilmile “Suur maalritöö”. Ta on kirjutanud muusikat paljudele Eesti artistidele ning 2020. aastal ilmus Trad. Attack!’i lugu “Armasta mind”, millel teeb kaasa ka Eplik. Lugu kõlas esmakordselt selle aasta Vabariigi aastapäeva kontserdil Viljandis.

“Oleme eriolukorra algusest saadik oodanud, et saaksime drive-in live-kontserdi korraldada. Kontsertidest oleme kõik eriolukorras puudust tundnud. See õhtu tuleb erakordne ning me ei ole kultuurikeskusega midagi sarnast kunagi korraldanud. Tore on ka see, et ühe autopiletiga saab kogu pere kontserti nautima tulla. Muidugi on sõidukile mõned eritingimused, et ka teised külastajad saaksid parima vaate ja elamuse,” kommenteerib sündmust Saku Valla Kultuurikeskuse juht Tõnno Piigli.

Kontserdid toimuvad Vembu-Tembumaa parklas, kuhu on planeeritud igale sõidukile oma kindel koht. Piletid on müügil Piletilevis ja mõlemale kontserdile on müügil 101 autokohta. Drive-in kontserdile saab tulla ainult autoga ning sõiduk peab jääma kuni 1.70 meetri kõrguse piiridesse, et kõigil oleks parim vaade kontserdile. Sel erilisel kontserdil saavad kõik olla helimehed ning helitugevuse spetsiaalsel raadiokanalil valida. Vastavalt valitsuse nõuetele peavad kõik kontserdi ajal autodes püsima. Korraldaja palub kontserdile tulla aegsalt ning arvestada eriolukorra reegleid. Lisainfot leiab Piletilevi sündmuse juurest (Singer Vinger / Vaiko Eplik ja Eliit) või Saku Valla Kultuurikeskuse kodulehelt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.