SYNNE VALTRI ANDIS VÄIKESE VIHJE OMA BÄNDI UUE SINGLI KOHTA

Kolmapäeval tehti Tre Raadios telefoniintervjuu laulja Synne Valtriga, kes andis väikese vihje oma bändi järgmise singli kohta.

Oleme MuusikaPlaneedis juba varem kirjutanud, et Synne Valtri Bandi (SVB) peagi ilmavalgust nägev laul kannab nime “Levist väljas” ja kuigi loo pealkiri on praegusel ajal kaheti mõistetav, ei ole tegu koroonateemalise lauluga. Synne mainis Tre Raadiole, et kui ilm lubab, filmib bänd 14. mail singlile muusikavideo ja nad loodavad selle maikuu jooksul välja anda.

SVB viimane esinemine toimus 7. märtsil, seega möödub homme eriolukorrast tingitud puhkuse algusest kaks kuud (õnneks veel mitte 12, nagu on ansambli hittlaulu pealkiri). Synne sõnul on kriisiaeg andnud talle võimaluse puhata, mida ta ei ole umbes seitse aastat saanud teha. “Siinkohal ma ka väga loodan, et järgmised seitse aastat ma ei saa nii palju puhata, sest ma lihtsalt jumaldan oma tööd nii palju et ei ole vaja sellist puhkust,” lausus laulja. “Kodused asjad saab nüüd kõik ära tehtud, aga oleks aeg tööle tagasi minna.”

Vaata loo “12 kuud” koduvideot, mis tehti hiljuti ETV erisaatele “Mis teie kodus uudist?”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.