BLUUSIKITARRIST HELINDAS JOHANNES PÄÄSUKESE TUMMFILMI

Andres Roots (foto: Peter Lee)

Bluusikitarrist Andres Roots salvestas läinud nädalal Londoni suursaatkonna Eestit tutvustava veebiprojekti #time4estonia tarvis muusika 1914. aasta tummfilmile “Karujaht Pärnumaal”, mida oli elavas esituses saatnud ka novembris Tartus toimunud filmifestivalil 20/20. Värskelt helindatud filmi saab vaadata saatkonna Facebooki lehel, selle käsikirja autoriks oli Karl August Hindrey ja operaatoriks Johannes Pääsuke.

Rootsi muusika on salvestatud kodustes oludes nagu ka tema kaks “koroona-aegset” digi-EP-d, “House Arrest” ja “House Arrest 2”. Tartu kitarristi uusim CD “Mississippi to Loch Lomond” ilmus märtsis ning salvestati mullustel kontsertidel USA-s, UK-s ja Eestis. Rootsi viimane avalik esinemine enne pandeemia tõttu ärajäänud plaadiesitlustuuri oli 27. veebruaril Pärnu talvisel bluusifestivalil Blue Icicle, sel reedel aga saab teda näha Tartu Genialistide Klubist tehtavas veebiülekandes GenKlubi TV, kus astuvad üles ka Arno Tamm (Paabel, Estonian Voices), Roomet Jakapi (Kreatiivmootor, Impromachine4000) ja Macajey. Otsesaade algab 8. mail kell 18 ning seda on võimalik toetada ülekandega mittetulundusühingule Genialistide Klubi – MTÜ arveldusarve number on EE832200221044517095.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.