SUNLIGHT OLI ESINDATUD VENEMAA ÜLIPOPULAARSES TELESAATES

Kristjan Reinvee saates “Imede põld”

Idanaabrite ühes populaarseimas telemängus “Imede põld” sai kaasa elada tantsumuusikaansambli Sunlight liikmele Kristjan Reinveele.

Meest paluti kitarrist Dmitri Nikitinit klahvpillidel saatma. “Esineda ligi 150 miljonilisele telepublikule oli hoomamatu emotsioon,” meenutab Kristjan. “Sealne mastaap on üüratult suur ja pilkupüüdvaid artiste tohutult palju”.

Saate “Imede põld” programm koosneb kolmest eelvoorust, finaalist ja supermängust. Osalejatel on võimalus võita koduelektroonikat ja majapidamistarbeid. Kogu mängu võitja võib osaleda supermängus, mille auhindadeks on sõiduauto, televiisor, mööblikomplekt või luksuslik reis. Lisaks elamusele viisid pillimehed saatest koju kaasa mitmeid koduelektroonika kaupu ja supermängust saadi televiisor. Võib juhtuda, et teler seatakse nüüd üles Sunlighti stuudiosse. Ansamblisse kuuluvad lisaks Kristjanile raadiohäälena tuntud Lauri Hermann, tunnustatud kitarrist Kalmer Neidla ning trummar Sven Schmeiman. Just äsja ilmus bändil uus laul pealkirjaga “Uus päev”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.