EESTI UUS POP-ROCK BÄND TIDAL DUNES AVALDAS OMA ESIMESE SINGLI!

Eesti muusikamaastikule on tekkinud uus pop-rock bänd Tidal Dunes. Nende esimene singel “Drag Race” on kui hästi ühtesulanud kooslus mõtlemapanevast meloodiarännakust ning seda ülimalt hästi toetavatest pisidetailidest arranžeeringus, mida iga kuulamisega aina rohkem ja rohkem juurde avastatakse.

Lugu “Drag Race” räägib kiiresti muutuvast ning stressirohkest maailmast, millega paljudel on raske sammu pidada. Pinge eraelus ning töömaailmas võib vahest inimese viia allaandmistundeni, justkui selles maailmas eksisteerimine võib tunduda peaaegu võimatuna. Oluline on aga jääda tugevaks, selle üle naerda ja alati selg sirgelt edasi minna.

Viieliikmeline Tidal Dunes moodustati 2019. aasta algul Tallinnas. Bänd on oma lühikese koosoldud aja jooksul prooviruumi sulgununa kirjutanud muusikat, mis oleks sillaks kümnenditepikkuse levimuusikaajaloo ja kaasaegse raadiopopi vahel.

Kristjan Pilt Tidal Dunes’ist kommenteerib: “”Drag Race” kutsub argirutiini ja tänaste 2+2 reeglite kõrval mõtistklema eksistentsialistlikumatel teemadel ning vaatama maailma laiemalt. “Drag Race” on küll kergelt melanhoolse alatooniga, kuid eks me inimestena olemegi surelikud.” 

1 vastus

  1. Mälps ütleb:

    Mis s**t see veel on?

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: