MITU VERSIOONI PEAB ÜHEST LOOST TEGEMA, ET SEDA IGAL POOL MÄNGITAKS?

NUMBER Ö akustiline alter ego tegi sügisel kaverdatud Toe Tag’i loost “Legendaarne” oma versiooni. “Head asja ei saa raisku lasta,” muigab Ö frontman Isand Karp a.k.a. karvase häälega Eesti räpi Marko Matvere. “Hea meelega teeks kohe sellest loost veel puhkpilli ning klaveri ja kitarrisoolo versiooni ka. Hetkel õnneks või kahjuks on käed tööd täis pooleli olevate lugudega. Aga kui need eest ära saab, siis jõuame ka pasunakoorini! Kui keegi kampa tahab lüüa, andke endast aga märku.”

Alates aasta algusest kolmeliikmelisena tegutsev NUMBER Ö ei passi tühja. Hetkel tegelevad põrkepunkarid lausa kolme erineva plaadi materjali vormistamisega ning lisaks on lähiajal Ö sahtlist oodata veel mõned akustiliselt peapeale pööratud töötlused. “Loodetavasti saab 2020 olema produktide aasta,” lisab kitarriheeros Meelis. “Erinevate viperuste ja tehniliste takistuste tõttu oleme ühe plaadi materjal lausa kaks korda üle teinud. On aeg tooted letti laduda.”

Kumb NUMBER Ö versioon on parem? Kas elektriline peoküte või pigem peojärgse hommiku akustiline tatsumine? Vahet pole! “Legendaarne” on nii hea lugu, et see töötab igast asendist!

Kuula loo “Legendaarne” uut versiooni:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.