KUULA ANSAMBLI JUSTAMENT LAULU REEDEL ALGAVAST MAIKUUST!

Ansamblil Justament ilmus eelmise aasta lõpus album nimega “Aastaring”, millel on 12 lugu – iga kalendrikuu kohta laul. Kuna juba reedel algab mai, siis saab YouTube’is nüüd kuulata vastavat laulu. Viisi autoriks Toomas Lunge ja sõnad kirjutas Inga Lunge.

Muusik Jaan Elgula on plaadi “Aastaring” kohta rääkinud Vikerraadiole järgmist: “See idee tuli mulle. Meil ju kaks lugu oli olemas kuude nimetusega: jaanuar ja november. Mõtlesin, et mis see kümme lugu siis kamba peale juurde on teha. Saigi valmis!”. 

Selle aasta 28. oktoobril tähistab Justament oma 40. sünnipäeva. Sellest ajast poole, umbes viimased 20 aastat, on koosseis püsinud sama – Jaan Elgula (laul, kitarr), Toomas Lunge (laul, klahvpill), Indrek Kalda (viiul), Viktor Vassiljev (kitarr), Alari Piispea (bass) ja Tiit Kevad (trummid).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.